Sep 9, 2010

Metallion - voitto kotiin!

Pyroman voitti SM-ilotulituskilpailun! Katso voittajan ilotulitus

Mieletön tunnelma. Uusi osa-alue toiminnassamme ja se toimii! Iso kiitos koko ilotulitustiimillemme ja eritoten kaikkien aikojen suunnittelijoiden suunnittelijalle Teppo Hakkaraiselle. Tästä on hyvä jatkaa! Kokka kohti uusia koitoksia.

Koko tiimi: Teppo Hakkarainen, Markku Aalto, Marko Hakkarainen, Mika Leminen, Arto Tähtinen, Markus Reijonen, Kimmo Räsänen, Teemu Koivistoinen

No bullshit, pure fireworks! ;)

Katso voittajan ilotulitus

Nelosen tiedote

Eurovision laulukilpailu

eli  Eurovision Song Contest, puhekielessä Euroviisut, on suosittu vuosittainen laulukilpailu, johon saavat osallistua Euroopan yleisradiounionin (EBU) aktiiviset jäsenmaat.

Kilpailun nimi tulee EBU:n televisiojakeluverkosta Eurovisio. EBU:n jäseniä ovat televisioyhtiöt, jotka valitsevat ja lähettävät osallistujan kilpailuun. EBU:lla on toisaalta jäseniä myös Euroopan ulkopuolelta. Osallistuakseen laulukilpailuun valtion ei siis tarvitse sijaita maantieteellisesti Euroopassa. Kilpailu on aina televisioitu vuodesta 1956 lähtien, mutta alkuvuosina sitä enimmäkseen kuunneltiin radiosta.

Eurovision laulukilpailun loppukilpailua seuraa noin 100 miljoonaa televisiokatsojaa, se on suosituin ei-urheilulähetys Euroopassa.

Lähde: Wikipedia (otteita osiosta Euroviisut)