Vähemmän korulauseita – enemmän tekoja!

Pyroman on siirtynyt nyt myös ilotulituksia ja pyromusikaaleja tarjoavaksi yritykseksi. Teknikkoryhmäämme on liittynyt maamme johtavat ilotulitetaiteilijat, joilla on vuosikymmenen kokemus useiden eri alan yritysten parissa niin kotimaassamme kuin ulkomailla. Ja yhtään heikommaksi asettelua ei tee se, että Pyromanilla on pyrotekniikasta vuosikymmenien kokemus sekä laitteisto, joka on maan kattavin ja nykyaikaisin.

Tutustu referensseihin

Pystymme tarjoamaan toteutuksia yksittäisiin tilaisuuksiin, suurtapahtumiin sekä myös samanaikaisesti useammalla paikkakunnalla toteuttaviin ilotulituksiin.

Pyroman toteuttaa pääsääntöisesti ns. pyromusikaaleja eli musiikki-ilotulituksia, jossa pienet ja suuret ilotulitteet yhdistetään kulkemaan musiikin tahdissa. Lisäksi osa esityksestä tuodaan mahdollisimman lähelle yleisöä, joka tuo käsinkosketeltavan elämyksen katsojalle.

Katso pyromusikaalivideo

Tämä on ihan huippujuttu ja olemme itsekin innoissamme kuin jänöjussit kilparadalla uudesta aluevaltauksesta! Liekki palaa sydämessä ja se myös näkyy. Rehellinen ja lupauksemme pitävä tyylimme on myös herättänyt kiitosta - vähemmän korulauseita, enemmän tekoja!

Fireworks / ilotulitus

on näyttävä tapahtuma, jossa käytetään pyroteknisiä tuotteita eli ilotulitteita viihdyttävän esityksen luomiseksi. Ilotulituksia järjestetään etenkin uutenavuotena.

Ilotulitteet ovat yleensä tulilangalla sytytettäviä räjähdyspanoksia, joiden tarkoituksena on saada aikaan liikettä, räjähdysääniä ja valoefektejä. Nykyään suurin osa maailman ilotulitteista valmistetaan Aasiassa, toisin sanoen  70 % Kiinassa.

Lähde: Wikipedia (otteita osiosta ilotulitus)