Monia huippuhetkiä olemme päässeet toteuttamaan

Maailman yksi suurimmista musiikkitapahtumista on Euroviisut.  Meillä on ollut ilo ja kunnia olla tapahtuman pyrotekniikan ja erikoistehosteiden toteuttaja jo kolmena perättäisenä vuotena: ensin Helsingissä, sitten Belgradissa ja vuonna 2009 Moskovassa. Myös Ateenassa saimme tehdä Suomelle historiaa yhdessä Lordin kera. Eikä yhtään sen vähäisempää ole yhteistyö kotimaisen huippumusiikin parissa – Nightwishin kanssa yhteistyö on alkanut jo vuodesta 2000. Lisäksi olemme toteuttaneet paljon erilaisia tehostekattauksia niin pienemmille kuin isommillekin kiertueille, näistä voisi mainita Katri Helena & Jari Sillanpää Me Starat -kiertueen, Idoleita ja tähtiä- sekä Yön Kuolematon- kiertueet. Euroopassa toteutetuista kiertueista päällimmäiseksi mieleen ovat jääneet Stratovariuksen ja Lordin ikimuistoiset turneet.

Olemme myös päässeet toteuttamaan erinäisiä urheilutapahtumien avajais- ja päätösnumeroita. Näistä muistorikkaimpia ovat Helsingin MM-kisojen huima pyrotekninenpläjäys Olympiastadionin katolta ammuttuna sekä kesän 2009 naisten EM-jalkapalloturnaus, jossa täytettiin koko katsomo saippuakuplilla. Myös Jokereiden pelit ovat alkaneet jo vuodesta 2007 näyttävästi kaasuliekkien saattelemana!

Kotimaisiin TV-ohjelmiin tehosteita olemme toteuttaneet mm. Huumaan, Talent Suomeen, Euroviisukarsintoihin useampanakin vuonna sekä viime vuonna alkaneeseen Kuorosotaan. Yksi hieno kokemus oli myös olla mukana NRJ Radio Music Awards:ssa vuosina 2005 -2007.

Voimme vaan todeta, että nämä  edellä mainitut ja kaikki muutkin toteutuksemme ovat ehdottomasti myös Huippuhetkiä Pyromanille!