Ainutlaatuista niin Suomessa kuin kansainvälisesti!

Oy Pyroman Finland Ltd on maamme johtava pyrotekniikan- ja erikoistehosteiden toimittaja. Toteutuksia olemme tehneet jo yli 15 vuoden ajan ja olemmekin alan edelläkävijä. Varsinainen toimipaikkaimme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä, mutta toteutuksia tehdään niin ympäri kotimaata kuin ulkomaitakin. Toteutuksista jopa puolet on muualla kuin Suomessa. Voisi sanoa, että Pyroman viettää ”kiertolaisen elämää” ja office laitteineen siirretään pyörien päälle aina tilanteen vaatiessa. Viimeisimmät suuret tuotantomme ovat Euroviisut 2009 Moskova, Euroviisut 2008 Belgrad ja Nightwish World Tour 2007-2009.

Tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki erikoistehosteet, joita tarvitaan urheilutapahtumiin, yritystilaisuuksiin, livekonsertteihin ja TV-ohjelmien tekemiseen. Vuosien varrella varsinaiseksi päätoimialaksi on muodostunut konsertit ja TV-toteutukset, joista varmasti referenssit kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! Voimmekin todeta, että toteutuksemme ovat ainutlaatuisen hyviä niin Suomessa kuin kansainvälisesti!

Olemme toteuttaneet vuosien varrella paljon myös näyttäviä ilotulituksia. Nyt olemme kuitenkin ottaneet sarvesta härkää ja panostaneet ilotulituksiin ja pyromusikaaleihin todenteolla. Käytössämme ovat nykyaikaisimmat laitteet ja kapasiteettiimme on maamme laajin. Lisäksi meillä  on erittäin ammattitaitoinen henkilöstö toteuttamaan ilotulitukset niin suurtapahtumiin kuin yksittäisiin juhlahetkiinkin.

Henkilöstömme ammattitaito perustuu vuosien tuomaan kokemukseen ja koulutukseen. Lisäksi siihen tarvitaan ripaus hullua luovuutta sekä musiikin ja tapahtumatekniikan ymmärtämystä. Ja mikä tärkein – kaikilla on palava into tehdä tätä työtä ja vielä huippuosaajien tasolla!

Shhhh.. osaamisestamme juorutaan pitkin maita ja mantuja sekä designia on kiitelty ulkomaita pitkin. Ammatillisesti hienoja hetkiä ovat olleet mm. Kerrang:n ja Metal Hammerin artikkelit, joissa pyrotekniikkaa Nightwishin ohella on hehkutettu. Voit olla siis huoleti ja luottaa ammattitaitoomme – teemme Sinulle haluamasi show:n juuri niin kuin haluat. Voit määritellä budjetin tai antaa vapaat kädet. Tutustumme tapahtumaasi, teemme suunnitelman, laitamme hintalapun päälle. Ja kun olemme lyöneet kättä päälle, laitamme pyörät pyörimään, tulemme ja toteutamme sen laatua kaihtamatta.

Oy Pyroman Finland Ltd.

Pyroman = Pyromies ( tai miksei Tulimies )

Ei siis suinkaan pyromaani, niinkuin se helposti vientäen ja kientäen kääntyy :)