Myynti ja maahantuonti

Maahantuomme parhaita erikoistehosteita ja -laitteita kautta linjan, joita käytämme myös omissa toteutuksissamme.

Tuomme maahan maailman parhaimpiin lukeutuvia pyroteknisiä räjähteitä, kuten Unique Pyro-, Le Maitre- ja Pyropak-tehosteita Euroopasta sekä amerikassa valmistettuja NEXT FX-tehosteita. Kauttamme saa myös TBF-Pyrotecin ja Unique Pyron valmistamia erikoistehostelaitteita.

Lisäksi tuomme maahan erikoistehosteita ja -laitteita esimerkiksi konfettia ja streameria sekä käsikonfettitykkejä. Upeat ilmatäytteiset valotähdet- ja muut ilmalla täytettävät tuotteet tulevat maahamme USA:sta, oikeammin suoraan Hollywoodista. Vesiseinät taas tuomme Saksasta.

Meillä on myös StormCasen Suomen edustus. Stormcase –tuotteet ovat tunnettuja niin laadusta kuin toimivuutensa ansiosta. Yksi loistava ominaisuus on sen omatoiminen ilmanpaineen säätäminen esimerkiksi lentorahdissa. Valikoiman näet osoitteessa www.stormcase.com.

Valmistamme myös itse PyromanFX –tuotteita, joiden toimitusaika sovitaan erikseen.

Pystymme toimittamaan tuotteet erittäin kilpailukykyisellä hinnalla sekä lyhyellä toimitusajalla.  Mikäli etsit tuotteita, mitä sivustoltamme ei löydy - ota yhteyttä, sillä haluamme palvella periaatteemme mukaisesti; se mitä meiltä ei löydy - se hankitaan!

Käsikonfettitykit jälleenmyyjältämme

Tuomme maahan kertakäyttöisiä konfettitykkejä. Laite on yksinkertainen, käännetään kahvasta ja silppu lentää jopa 10 metrin korkeuteen. Aivan ehdoton karnevaalitunnelman luomiseen tai vaikkapa kuvauksiin! Tykki ampuu värillistä silppua, serpentiiniä tai glitterconfettia.

Käsikonfettitykit voit tilata www.marakatti.info -verkkokaupasta tai hakea suoraan myymälästä. Valikoimissa kultaisia ja hopeisia tykkejä sekä Champagne -pullon muotoisia tykkejä, värit kulta-keltainen ja hopea-valkoinen. Muut tykit tilauksesta.